van den berg douchegoten

 

 premium line onder of zijuitlaat      3e generatie onderuitlaat                  3e generatie zijuitlaat

            

  actie douchegoot                              abs kunststof                                      premium line met wandflens

  keuken goot

!

Nieuwe serie roestvrijstalen douchegoten premium line


Eén van de vele bijzondere eigenschappen van de premium line douchegoot is dat de bodem in een V vorm is geperst waardoor een optimale afvoercapaciteit ontstaat.

Rondom de buitenzijde van de douchegoot zorgt een instortflens van 20 mm breed voor een veilige en betrouwbare installatie in de vloer.

De Premium line douchegoten zijn standaard 70 mm breed en zijn leverbaar in lengten beginnend bij 300 mm oplopend per 100 mm tot 1.000 mm.

Het meest opvallende nieuws van deze serie douchegoten is het reukslot; de traditionele sifon wordt vervangen door een uitneembare reukslotadapter.

Dit nieuwe reukslot opent zich zodra er water in komt en sluit zichzelf zodra de watertoevoer stopt en er dus geen rioollucht vrij komt.

Een zelfsluitend membraam dat diverse bijkomende voordelen heeft: het zorgt voor de beluchting van de afvoerbuis waardoor er een capaciteitsverhoging ontstaat van circa 35%.

Ook kan er door de vorm van het membraam geen afvalwater terugstromen en kan er bij weinig of geen gebruik van de afvoer geen reuk ontstaan.

Deze adapter wordt geplaatst in de uitlaatbuis die tevens dienst doet als aansluiting op de riolering. 
De premium douchegoten zijn zowel horizontaal als verticaal aan te sluiten op de riolering.

De uitlaatbuis van 50 mm is voorzien van een ringkamer met EPDM manchetring dus voor een onderaansluiting kunt u direct de buis van 50 mm in de uitlaatbuis monteren, voor een zijaansluiting gebruikt u de bijgeleverde 90° bocht.